Formulir Kontak

Nama

Email *

Pesan *

Cari Blog Ini

Preliminariile Cupei Mondiale 2022

Fotbalul românesc în prim-plan: Performanțe remarcabile ale României în preliminariile Cupei Mondiale și EURO

Preliminariile Cupei Mondiale 2022

România aproape de o surpriză majoră împotriva Germaniei

Echipa națională de fotbal a României a fost la un pas de o victorie de răsunet în preliminariile pentru Cupa Mondială 2022. În deplasare la Hamburg, elevii lui Mirel Rădoi au condus cu 1-0 până în minutul 80, grație golului superb marcat de Ianis Hagi. Cu toate acestea, Germania a reușit să întoarcă rezultatul, câștigând în cele din urmă cu 2-1.

În ciuda înfrângerii, prestația României a fost apreciată de experți și suporteri. Echipa a arătat un fotbal ofensiv, iar fanii de la București au oferit un sprijin necondiționat.

Play-off-ul pentru EURO 2024

Ucraina învinge dramatic Islanda și se califică la turneul final

Ucraina a obținut o victorie dramatică cu 2-1 împotriva Islandei în play-off-ul pentru calificarea la EURO 2024. Ucrainenii au reușit să marcheze golul victoriei în minutul 89, prin Artem Dovbyk.

Ucraina va face parte din Grupa E la turneul final, alături de Spania, Italia, Croația, Elveția și Georgia.

Meciu amical România - Germania

Germania își ia revanșa în fața României

Germania a învins România cu 2-1 într-un meci amical disputat la Hamburg. Tricolorii au condus din nou până în minutul 50, dar nemții au reușit să revină și să își asigure victoria.

Acest rezultat marchează o revanșă pentru Germania, după înfrângerea suferită în preliminariile pentru Cupa Mondială 2022.


Komentar